Stanowiska Konwentu Marszałków Województw RP

22 kwietnia 2022
Pokaż wszystkie

Stanowiska Konwentu Marszałków Województw RP

Konwent Marszałków Województw RP w okresie od lutego do kwietnia br. przyjął dziewięć stanowisk, w tym trzy obiegowo przed pierwszym posiedzeniem Konwentu w Województwie Świętokrzyskim oraz sześć podczas pierwszego posiedzenia Konwentu w Województwie Świętokrzyskim, które odbyło się 7 kwietnia br. w Kielcach.

Wykaz stanowisk przyjętych obiegowo:

• Stanowisko Nr 1/2022 Konwentu Marszałków Województw RP z dnia 15 lutego 2022 r. w sprawie sporu zbiorowego dotyczącego podwyżki wynagrodzenia dla pracowników POLREGIO S.A.

Stanowisko Nr 1_2022 Konwentu Marszalkow Wojewodztw RP

• Stanowisko Nr 2/2022 Konwentu Marszałków Województw RP z dnia 23 lutego 2022 r. w sprawie zmiany zasad rozliczania prosumentów produkujących energię z fotowoltaiki

Stanowisko Nr 2_2022 Konwentu Marszalkow Wojewodztw RP

• Stanowisko Nr 3/2022 Konwentu Marszałków Województw RP z dnia 31 marca 2022 r. w sprawie proponowanego podziału interwencji pomiędzy poziom krajowy i regionalny w perspektywie 2021-2027